• قالب سبز
  • قالب سبز
  • قالب سبز

  تبليغات شما در اين محل


درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید

موضوعات

آرشيو مطالب

نويسندگان

پيغام مدير
به وبلاگ کلوب بچه های دانشگاه بعثت شیراز خوش آمديد ...
قالب اين وبلاگ با به روزترين امكانات توسط جديترين مرجع قالب ، قالب سبز ساخته شده .
اميد است از وبلاگ من حداكثر استفاده را بريد .
با تشكر مدير : کلوب بچه های دانشگاه بعثت شیراز
بازگشت

بازگشت دوباره با دانشگاه بعثت

http://www.rasekhoon.net/_websitedata/article/articleimages/1/1388/farvardin/special/bazgashte-parastooha.jpg

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        14:12 - یک شنبه 10 شهريور 1392برچسب:,        بازديد :              
فاصله

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        2:1 - یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:,        بازديد :              
عشق

 

 

تقدیم به اونی که خودش میدونه جاش کجاست

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        1:58 - یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:,        بازديد :              
love

http://www.hypnotherapyhelper.com/wp-content/uploads/2013/05/LOVE-HANDS.jpg

مست شد...

خواست که ساغر شکند!


عهد شکست...


فرق پیمانه و پیمان ز کجا داند، مست...

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        1:54 - یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:,        بازديد :              
مدل مو

Men's Texturised Hairstyle Lookbook

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        1:47 - یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:,        بازديد :              
پیدایش بیضا(شهر من)

 

پیدایش ساسانیان

 

شورش و اختلالی که در آغاز قرن سوم میلادی بر ایالت پارس حکمفرما بود،نشانگر انحطاط قدرت اشکانیان در دوران مورد اشاره است .در حدود 196 میلادی بلاش یا ولاش چهارم شورش خطرناکی را در پارس فرو نشاند .

گویا در آن هنگام منطقه ای مزبور که بالنسبه مهم و قابل توجه بوده،پادشاهی کوچک داشته است.مهمترین امارت کوچک پارس .شهر استخر پایتخت پادشاهان باستانی پارس بود .در تاریخ مورد بحث ،شهر استخر بدست گوچیهر(گوزهر)از سلسله ای بازرنگیان افتاد .پژوهندگانی چند،واژه ای مزبور را«وازرنگیان»خوانده،آنراعنوان امیران پارس دانسته اند .گوچیهر مورد بحث از اعقاب و بازماندگان همان گوچیهر است که در سده ی اول میلادی برادر خود

ارتخشتره را به هلاکت رسانید .بازرنگیان در نیسایه (که در دوره ی اسلامی به اعتبار دیوارهای سپیدش «بیضا»نام گرفت) سلطنت داشتند .بنا به گفته ی طبری ،در کویا نان ناحیه دارابگرد و د ر کونوس و لورویر نیز دودمانهای کوچکی از شاهان محلی وجود داشتند .

ساسان –مردی از دودمان نجیبزادگان – با زنی از خاندان بازرنگی بنام دینگ – و در منابع اسلامی رامبهشت – ازدواج کرد.ساسان ریاست معبد آناهیتای شهر استخر را بر عهده داشت .بابک پسر ساسان بر شهر خیر در کنار دریاچه ی بختگان فرمانروائ می کرد.پسر پس از در گذشت پدر جانشین وی شد ،با دختر امیر محل پیوند ازدواج بست و با کودتاءی قدرت را از دست وی بیرون آورد ، و هم اوست که بعدها بنیاد گذار حقیقی سلسه ی ساسانی شناخته شد و زمان استقرارش بر تخت سلطنت ،مبدا تاریخی جدید گردید.(208 میلادی)

پاپک یا بابک از امیر با زرنگی ،مقام و منصب ارگ پتی دارابگرد را برای پسرش ارتخشتر(اردشیر)گرفت . درحدود سال 212 میلادی اردشیر چند تن از شاهان پارس را مغلوب و هلاک کرد .نزدیکان به همین زمان بابک بر گوچیهر شاه –که از خویشاوندانش بود- شوریده و شهر نیسایه (بیضا)پایتخت گوچیهر را-که به کاخ سفید معروف بود –تصرف کرده  وی را هلاک ساخت و مقام و منصبش را به تصاحب در آورد 

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:44 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
بهشت و اردک

 

 سه تا زن توی تصادفی کشته شدن و سه تاشون رفتن بهشت!

دمِ درِ بهشت مامور نگهبان گفت:

شما آزادید هر کاری بکنید ، تنها قانون اینجا اینه که : روی اردک ها پا نذارین!

زنها قبول کردن و رفتن توی بهشت.

خیلی زیبا و سرسبز بود ولی همه جا پر از اردک بود!

همونجا اولین زن پاش رفت روی یه اردک و ازدک له شد...

مامور نگهبان همون لحظه همراه با یه مرد خیلی بدقیافه اومد و گفت :

تو قانون رو نقض کردی و برای تنبیهت باید تا

ابد با این مرد بمونی ...

فردا اون روز ، زن دوم پاش رفت روی اردک و مامور نگهبان سریع اومد و همراهش یه مرد زشت دیگه بود و گفت :

توام قانون رو نقض کردی و باید تا ابد با این مرد بمونی برای تنبیه ...

زن سوم که اینا رو دیده بود خیلی ترسید و حواسشو جمع کرد که پاشو روی اردک ها نذاره!

چند ماه همینجوری گذشت که یه روز نگهبان با یه مرد فوق العاده خوش تیپ و زیبا اومد!نگهبان رو به زن کرد و گفت : شما باید تا ابد پیش همدیگه بمونید ...

زن که توی عمرش همچین مردی ندیده بود با ذوق از مرده پرسید :

واااای من نمیدونم چیکار کردم که پاداشم تو هستی ..!

مرده گفت : منم چیزی نمیدونم ! فقط میدونم که یه اردک رو له کردم ..!

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:30 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
خـــــوشبخـــت تـــــرین آدم هــــا

 خـــــوشبخـــت تـــــرین آدم هــــا

 اونــــایـــی هستــــن کــــه

 ایـــن جمـــله رو میشنـــوند:

"عیــــــب نــــداره، با هـــــم درستـــــش میکنیــــم" ...

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:28 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
چی شد چادری شدم؟

 

در خیابان به من گفت:

در این گرمای تابستان زیر چادر آب پز نمیشی؟

و بعد انگار کسی در گوشم گفت:

«...قل نار جهنم أشد حرّاً»

بگو که آتش جهنم بسیار سوزان تر است

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:26 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
ترک سیگار

رو پاكت سیگار نوشته بود سیگار برای شما و اطرافیانتان زیان آور است... 
تو دلم گفتم: تو یه نفر اطراف من پیدا كن قول میدم به خاطر اونم كه شده سیگارو ترك كنم.

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:7 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
مطلب جالب

 


کودکی ده ساله که دست چپش به دلیل یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد…

پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد!

استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاهها ببیند.


در طول شش ماه استاد فقط روی بدن سازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد.....


 بعد از شش ماه خبر رسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می شود.

استاد به کودک ده ساله فقط یک فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روی آن تک فن کار کرد.

سر انجام مسابقات انجام شد و کودک توانست در میان اعجاب همگان ، با آن تک فن همه حریفان خود را شکست دهد!

سه ماه بعد کودک توانست در مسابقات بین باشگاهها نیز با استفاده از همان تک فن برنده شود.

وقتی مسابقات به پایان رسید، در راه بازگشت به منزل، کودک از استاد راز پیروزی اش را پرسید.

استاد گفت: “دلیل پیروزی تو این بود که اولا به همان یک فن به خوبی مسلط بودی. ثانیا تنها امیدت همان یک فن بود و سوم اینکه تنها راه شناخته شده برای مقابله با این فن، گرفتن دست چپ حریف بود، که تو چنین دستی نداشتی!

یاد بگیر که در زندگی، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت استفاده کنی.

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:3 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
گفتم غم تو دارم

 گفتم غم تو دارم

گفتا گمشو کثافت

گفتم که مال من شو

گفتا با این قیافت؟

گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز

گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!

گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم

گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت...

گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری

گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه آری!


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:0 - چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
خدا هست

خدا هست

  دانشجویی سر کلاس فلسفه نشسته بود. موضوع درس درباره ی خدا بود. استاد پرسید :«آیا در این کلاس کسی هست که خدا را لمس کرده باشد ؟»

کسی پاسخ نداد.

استاد دوباره پرسید:«آیا در این کلاس کسی هست که صدای خدا را شنیده باشد؟»

دوباره کسی پاسخ نداد.

استاد برای سومین بار پرسید:«آیادر این کلاس کسی هست که خدا را دیده باشد؟»

دوباره کسی پاسخ نداد.استاد با قلطعیت گفت:«با این وصف خدا وجود ندارد.»

دانشجو به هیچ روی با استدلال استاد موافق نبود و اجازه خواست تا صحبت کند.استاد پذیرفت.دانشجو از جایش بر خواست و از هم کلاسی هایش پرسید:«آیا در این کلاس کسی هست که مغز استاد را لمس کرده باشد؟»

همه سکوت کردند.

- «آیا در این کلاس کسی هست که صدای مغز استاد را شنیده باشد؟»

همچنان کسی چیزی نگفت.

- «آیادر این کلاس کسی هست که مغز استاد را دیذه باشد؟»

وقتی برای سومین بار کسی پاسخ نداد،دانشجو چنین نتیجه گیری کرد که استاد مغز ندارد.

«نویسنده:ناشناس»


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:32 - چهار شنبه 4 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              

   
  10  /  11

 

برگزاری اولین دوره جشنواره مسابقات ورزشی دختران و پسران دانشجوی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی استان فارس

 

 

اولین دوره جشنواره مسابقات ورزشی دختران و پسران دانشجوی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی فارس به شرح زیر برگزار گردید.

 

مسابقات بخش پسران در رشته های فوتسال والیبال -  پینگ پنگ بدمینتون و دو صحرا نوردی ( 3000 متر ) از تاریخ 24/9/91 الی 27/9/91 به میزبانی مرکز آموزش علی آباد کمین و با نظارت هیئت های ورزشی استان و شهرستان پاسارگاد با حضور 145 نفر ورزشکار – مربی و سرپرست

تعداد تیمها و نفرات شرکت کننده در رشته های مذکور و عناوین بدست آمده در قسمت پسران :

فوتسال جمعاً 6 تیم ( بعثت الف، بعثت ب ، علی آباد الف، علی آباد ب، مرودشت، جهرم )

مقام اول : بعثت ب

مقام دوم : مرودشت

مقام سوم : بعثت الف

والیبال جمعاً 4 تیم (بعثت، علی آباد الف، علی آباد ب، مرودشت)

مقام اول : بعثت

مقام دوم : علی آباد الف

مقام سوم : مرودشت

بدمینتون جمعاً 15 نفر شرکت کننده

مقام اول : آقای حمید زارعی ( بعثت )

مقام دوم : آقای محمد رضا کشاورز ( علی آباد )

مقام سوم : آقای اسماعیل برات ( علی آباد )

پینگ پنگ جمعاً 15 نفر شرکت کننده

مقام اول : آقای اسماعیل برات (علی آباد )

مقام دوم : آقای مسعود شهبازی ( بعثت )

مقام سوم : آقای مهدی شکوهیان ( مرودشت )

دو صحرا نوردی جمعاً 20 نفر  شرکت کننده

مقام اول : آقای محمد امین عاری ( علی آباد )

مقام دوم : آقای ابراهیم داور تاش ( علی آباد )

مقام سوم : آقای شکرالله دهقان ( بعثت )

مسابقات بخش دختران در رشته های والیبال -  پینگ پنگ بدمینتون

از تاریخ 2/10/91 الی 3/10/91 به مدت 2 روز به میزبانی مرکز آموزش بعثت شیراز  با نظارت هیئت های ورزشی استان با حضور 70 نفر ورزشکار– مربی– سرپرست و ( مسئول تربیت بدنی دختران و مسئول خدمات رفاهی دانشجویان موسسه)

تعداد تیمها و نفرات در رشته های مذکور و عناوین بدست آمده در قسمت دختران :

والیبال جمعاً 5 تیم (  بعثت الف، بعثت ب، علی آباد، دانشکده علوم قرانی شیراز،  موسسه آموزش پاسارگاد شیراز )

مقام اول : ( بعثت ب )

مقام دوم :  ( دانشکده علوم قرآنی )

مقام سوم :  ( بعثت الف )

بدمینتون جمعاً 13 نفر شرکت کننده

مقام اول : خانم نادیا خلیفه ( بعثت )

مقام دوم : خانم راضیه برزگر ( موسسه پاسارگاد )

مقام سوم : خانم فرزانه دیارمند ( موسسه پاسارگاد )

پینگ پنگ جمعاً12 نفر شرکت کننده

مقام اول : خانم فاطمه اشرف  ( موسسه پاسارگاد )

مقام دوم : خانم نازنین شرقی ( موسسه پاسارگاد )

مقام سوم : خانم رضوان عبدالرحیمی ( بعثت )

در اختتامیه مسابقات نیز به تفکیک دختران و پسران،  به تیم ها و نفرات برتر ( اول تا سوم ) جوائز حکم و مدال اهداء گردید .

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        14:14 - سه شنبه 3 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
ارزیابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته

ارزیابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته

 

معصومه راعی1 ناصر صداقت2 هاشم پورآذرنگ[1]، ندا هاشمی3

1کارشناس رشته صنایع غذائی پارک علم و فن آوری خراسان

2 استاد یار و استاد گروه علوم و صنایع غذائی دانشگاه فردوسی

3دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذائی داشگاه آزاد سبزوار

 

چکیده:

پسته نه تنها یکی از منابع مهم ارزآور کشور محسوب می­شود، بلکه به دلیل خصوصیات بالقوه­ای که از نظر سازگاری با شرایط نامساعد محیطی از جمله شوری، آب، خاک و نیز مقاومت در برابر خشکی و کم آبی دارد، بعنوان مهمترین محصول اقتصادی برای بسیاری از مناطق کویری و خشک قابل توصیه است.

در این پژوهش از جنس­های مختلف بسته فیلم مرکب 5 لایه، پلی پروپیلن اصلاح شده و پلاستیک متالیزه استفاده شد. گازهای مورد بررسی شامل CO2,N2، خلأ و هوای معمولی و دمای موردنظر °c20 و °c40 انتخاب گردید. نمونه­ها در فواصل زمانی تعریف شده آزمون شده و سپس نتایج بدست آمده آنالیز آماری شدند. نتایج بدست آمده نشان می­دهد بسته­بندی پسته در فیلم متالیزه و فیلم 5 لایه با گاز CO2,N2 و خلأ می­تواند سبب حفظ کیفیت بیشتر پسته شده و زمان نگهداری را طولانی­تر کند. همچنین دمای 40 درجه نسبت به 20 درجه توانسته خصوصیات کیفی پسته را بهتر حفظ کند.



 برای دریافت مقاله روی لینک زیر کلیک کنید..

 

 

http://up.iranblog.com/37262/1268648504.doc

 



     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:32 - سه شنبه 3 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              

 مراحل تولید پنیر سفید UF 

     پنیر اولترافیلتراسیون (  UF)

        مختصری دربارة  فرایند  تولید پنیر به روش  UF

    سیستمهای غشایی  


 

 

 مراحل تولید پنیر سفید UF به ترتیب شامل :

1.      آزمایش سلامت شیر

2.      دریافت شیر

3.      خنک سازی ( این مرحله می تواند در حین دریافت یا بعد از آن انجام شود )

4.      ذخیره سازی  

5.      میکروفیلتراسیون شیر خام  

6.      استاندارد سازی چربی شیر ( این عمل توسط دستگاه هموژن انجام می شود )

7.      پاستوریزاسیون حرارتی شیر

8.      فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (این عمل توسط دستگاهUF   انجام می شود )

9.      تولید پیش پنیر

10. افزودن استارتر به ریتنتیت

11. انتقال ریتنتیت استارتر زنی شده جهت بسته بندی

12. فرآیند مایه زنی ( آنزیم لخته کننده کنستانتره )

13. بسته بندی ریتنتیت در لیوان های مخصوص در دستگاه پرکن

14. طی زمان انعقاد در تونل انعقاد جهت تشکیل لخته

15. کاغذ گذاری ، نمک زنی و درب بندی لیوان های پنیر در دستگاه روتاری

16. کارتن گذاری لیوان ها در دستگاه بسته بندی در کارتن که در بعضی از کارخانه ها دستی انجام  می شود

17. گرمخانه گذاری پنیر  ( جهت رسیدن پنیر )

18. نگهداری پنیر ها در سردخانه

 

 بقیه در ادامه مطلب...


 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        16:27 - یک شنبه 1 بهمن 1391برچسب:,        بازديد :              
کاریکاتور های جالب از اوباما

برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید برای دیدن عکس ها به ادامه مطلب مراجعه کنید

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        18:33 - چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:,        بازديد :              
میدونی سیگار چقدر خاصیت داره !؟ (طنز)

radsms.com

 

1.سیگار کشیدن باعث میشه شما هرچه سریعتر از شر سلامتی و زندگی به امید خدا خلاص بشید

و بتونید پا به عرصه های جدیدتری از جمله جهان آخرت بگذارید و تجربه های جدیدی رو کسب کنید !

۲٫ وقتی سیگار بکشین یه سرفه هایی میکنین به خدا همچین سرتون

حال میاد انگار قولنج ریه تون رو گرفته باشن یعنی ششتون حال میاد !

۳٫اونایی که سیگاری هستن بعد از یه مدت متوجه میشن که روابط

عاطفی عمیقی با چای و نسکافه پیدا کردن !

۴٫ اگه سیگاری بشین برای مواقع بیکاری، بیعاری، بیخوابی، بیداری ،بیزاری، بیذاتی، بیماری

سیرابی، لیوانی، خوشحالی، ناراحتی و سایر مواقع بهترین امکان رو در اختیار دارین !

۵٫ اگه سیگاری بشین دارای روابط اجتماعی درخشان میشین

و میتونین دوستان جدید و زیادی از نوع خفن دودی پیدا کنین !

۶٫ وقتی شما جزء خریداران سیگار باشین دوستانی رو پیدا میکنین که از بس دوستتون دارن

شما رو به شکل شیرینی میبینن و درک نوع دوستی به شما بسیار عمیق تر خواهد بود !

۷٫ اگه سیگاری بشین توی محیط های سربسته و عمومی از دست سیگاری ها

حرص نمیخورین و این خودش باعث میشه آرامش اعصاب داشته باشین !

۸٫وقتی سیگاری بشین، میتونین توی مسابقه جهانی

ترک سیگار شرکت کنین و کلی پول به جیب بزنین !

۹٫ اگه سیگاری بشین، وقتی با اقوام و دوستان به پیک نیک میرین موقع روشن کردن آتیش

میتونین روش روشن کردن کبریت در میان باد و بوران رو به اونا نشون بدین

و خودتون رو به عنوان یک قهرمان ملی معرفی کنید !

۱۰٫ اگه سیگاری بشین با سوپری سر کوچتون بیشتر رفیق

میشین طوری که اگه یه روز نرین سراغش دلش براتون تنگ میشه !

۱۱٫ اگه مخفیانه سیگار بکشین میتونید با کوچه پس کوچه های اطراف خونه

پشت بام، زیر زمین و دیگر جاهایی که تا حالا زیاد بهشون توجه نکردین

یا لازم نیست اسمی ازش برده بشه بیشتر آشنا بشین !

۱۲٫ وقتی مخفیانه سیگار میکشین با ادوکلن، عطر و دئودورانت های ارزون قیمت و همچنین

انواع آدامسهای p.k، خروس نشان، relax و غیره آشناتر میشین و احساس می کنید

(البته خودتون) به آدمی خوشبو با دندونای سفید مبدل شدین !

۱۳٫ هرچه بیشتر سیگار بکشین راحت تر میتونین

از شر پولهایی که توی جیبتون سنگینی میکنه راحت بشین !

۱۴٫ اگه سیگاری بشین توی شهرای بزرگ که هوای آلوده دارن

راحتتر میتونین زندگی کنین و مشکل آلودگی هوا آنچنان آزارتون نمیده !

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        18:30 - چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:,        بازديد :              
جک های قدیمی

  جوک های قدیمی

و اما باز به یاد گفتمان

یادمه جوکهای سمی و سعید اسدی و یه بنده خدایی به نام خیار رو خیلی دوست داشتم

و اون جوکای نابشون رو تو یه فایل word (اینش خیلی مهمه ) ذخیره میکردم

الان دوتا چیز جالب از گفتمان پیدا کردم

یکیش همین جوکهای قدیمیه سیو شده

و اون یکی رو هم حالا بعدا رو میکنم

خلاصه اینکه هر چی جوک قدیمی دارید بیارید اینجا بذارید

البته شرط داره، 

اول اینکه تاپیکو به گند نکشیم هر چی دستمون اومد بذاریم، فقطز اون جوکهایی که وقتی خودمون تنها هستیم میخونیم غش غش میخندیم اونا رو بذاریم

ثانیا هر کس حق داره فعلا فقط روزی 4 تا جوک بذاره اینجا تا بعدا نگه فرصت نشد تو تاپیکای دیگه هم پست بدم، پس اول برو اونجا پست بزن بعد جوک توپ قدیمی داشتی بیا اینجا (البته طبق بند سوم تبصره 41 قانون گفتمان ايکاري اگر جنبه داري و ميتوني زياد پست هم بزني و نگي ايواي پول تلفنم زياد شد پس هر چقدر دل تنگت ميخواد جوک بذار تا دل مردمي رو شاد کني)

ثالیثا اس ام اس و جوکهای جدید رو اینجا نذاریم


بعدشم که من دیگه اب ار سرم گذشته، حالا چه یه بند انگشت، چه یه اقیانوس

من هر چی جوک دستم بیاد میذارم اینجا(البته اونایی که خودم از ته دل بهشون میخندم) بعد واسه من غیرتی نشید که بی ادب اینا چیه گذاشتی، بابام هم بیاد .... من به راهم ادامه که نمیدم هیچ، بلکه احتمال داره نیاز به تعویض لباسهامو داشته باشم

پس گیر سه پیچ نشید، فکراتونم منحرف نکنید، فقط محض خنده س

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:8 - چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:,        بازديد :              
555 کتاب و مقاله برای دانلود

 

555 کتاب و مقاله برای دانلود  

دانلود در ادامه مطلب... 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:3 - چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:,        بازديد :              
ماست را با معده خالی بخورید!

 

ماست را با معده خالی بخورید!

ماست

مصرف ماست با معده خالی میزان جذب کلسیم آن را بیشتر می‌ کند، البته این بدین معنی نیست که بعد از غذا کلسیم جذب نمی ‌شود.

 

سعید حسینی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی فارس، گفت: ماست حاوی کلسیم، فسفر و 84 درصد آب است. افرادی که در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان هستند، باید روزانه حداقل یک وعده ماست مصرف کنند.

 

ماست‌ های کم‌ چرب یا رژیمی برای افرادی که کلسترول بالایی دارند، مناسب است. این نوع ماست‌ ها برای کاهش وزن نیز مناسب هستند.

 

برای این که بتوانید مقدار بیشتری ماست در روز مصرف کنید باید آن ‌را به گونه ‌ای جایگزین مواد غذایی پُرضرر کنید به عنوان مثال می ‌توانید به‌ جای سُس مایونز از آن به ‌همراه آب ‌لیمو، برای روی سالاد فصل‌ استفاده کرد.

 

هنگام خرید ماست دقت شود که حتماً تازه باشد. هرچه‌ قدر به تاریخ تولید آن نزدیک ‌تر باشید باکتری ‌های مفید آن فعال ‌تر خواهند بود.

در نهایت دقت کنید که آن ‌را سرد نگه دارید و سرد مصرف کنید. باکتری ‌های مفید ماست در گرمای طولانی زنده نمی‌ مانند.

 

بنا به توصیه کارشناسان تغذیه، مصرف لبنیات از جمله ماست با معده خالی توصیه می ‌شود چون در این حالت میزان جذب کلسیم از این محصولات بیشتر است.

مصرف ماست قبل از غذا از نظر جذب کلسیم بهتر است. البته این بدین معنی نیست که بعد از غذا جذب کلسیم نخواهیم داشت.

ماست فقط یک عصرانه یا دسر خوشمزه نیست و خواص بسیار زیادی دارد. ماست منبع غنی پروتئین، کلسیم، ریبوفلاوین ( ویتامین B2 ) و ویتامین B12 است.

 

ماست در مقایسه با شیر، به دلیل افزودن باکتری‌ های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.

 

اگر می خواهید با کارشناسان تغذیه ی سایت درباره رژیم های غذایی مشورت کنید، اینجا را کلیک کنید.

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجا را کلیک کنید. 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:37 - پنج شنبه 6 بهمن 1390برچسب:,        بازديد :              
تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

 

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

 

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

تصاویر متحرک زیبا و دیدنی

 

 

 

 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:30 - پنج شنبه 6 بهمن 1390برچسب:,        بازديد :              
راههاي كاهش استرس در فصل امتحانات

راههاي كاهش استرس در فصل امتحانات

 با فرا رسیدن فصل امتحانات ، استرس بر ذهن و جان دانشجویان و دانش آموزان سنگینی می کند؛ هر چند فصل امتحانات زمان گذراندن یک تجربه آرامش بخش نیست ، اما با این حال نه تنها می توانید از تبعات و اثرات منفی آن بکاهید، بلکه حتی می توانید از استرس برای کسب نتایج بهتر کمک بگیرید.
هر چند شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما به خاطر داشته باشید که استرس همیشه چیز بدی نیست.
در واقع یک میزان حداکثری مطلوب استرس وجود دارد که هر چه به این سطح از استرس نزدیکتر شوید، عملکرد شما بهتر می شود. استرس بیش از حد در فصل امتحانات دقیقا مانند هر عامل دیگری که مانع تمرکز بر پرسشها می شود عمل می کند و باعث می شود مطالبی را که یاد گرفته اید فراموش کنید. این روند می تواند از طریق سر درد، حالت تهوع ، تب و لرز یا گرفتگی عضلات اتفاق بیفتد که در هر حال نتیجه ای جز عملکرد ضعیف و نمرات پایین در پی نخواهد داشت.
پرسش اساسی این است که چگونه می توان استرس را به شکلی مدیریت کرد که با حداکثر میزان مطلوب آن نتایج بهتری به دست آورد؟
با برنامه ریزی قبلی مطالعه کنید...
بیشتر آنان می دانند که خواندن و حفظکردن مطالب در شب پیش از امتحان ، هیچ گاه مانند مطالعه برنامه ریزی شده در طول ماههای گذشته ثمربخش نیست ؛ اما با دانستن این موضوع ، بیشتر دانشجویان به انجام این کار مبادرت می کنند. از همین الان به مواد درسی که باید برای امتحان بخوانید فکر کنید و به برنامه ای که طبق ، آن دست کم چند هفته زودتر از امتحان به مطالعه این جزوات و کتابها اقدام کنید. یک جدول زمانبندی برای کار آماده کنید و براساس آن پیش بروید. فهرستی از مطالبی که باید برای امتحان آماده شود تهیه و با مطالعه هر قسمت و بخش آن را علامت گذاری کنید. از تکنیک های متفاوت مطالعه استفاده و عملکرد خود را در هر روش مطالعه ای بررسی کنید تا بتوانید مناسب ترین روش را برگزینید.
 
به اندازه کافی بخوابید...
در فصل امتحانات به دلیل افزایش ساعات مطالعه و خستگی ناشی از آن ، بدن نیازمند خواب و استراحت کافی است.
خواب همچنین در تجدید قوای ذهنی و آماده کردن آن برای یادگیری بیشتر ضروری است.
پس چنانچه نتایج امتحانات برایتان مهم است.
به خواب خود به اندازه کافی اهمیت بدهید و با توجه به کار روزانه ، میزان خستگی و شرایط جسمی خود به اندازه کافی بخوابید. بکوشید شب امتحان زودتر بخوابید حتی اگر ساعت امتحان بعدازظهر باشد.
تغذیه مناسب داشته باشید...
در فصل امتحانات شاید بیش از هر زمان دیگری ، تغذیه در موفقیت شما نقش دارد. چنانچه به اندازه کافی مواد مغذی و ضروری به سلولهای خاکستری مغز نرسد ذهن ما نمی تواند با حداکثر توان خود به یادگیری بپردازد. چنانچه تحت رژیمهای درمانی قرار دارید، در موقع امتحانات خود را مقید به رعایت کامل رژیم غذایی نکنید و مطمئن شوید به اندازه کافی میوه و سبزی تازه و غلات کامل مصرف می کنید. توجه داشته باشید چنانچه به اندازه کافی از این مواد غذایی استفاده نمی کنید با مکملهای مولتی ویتامین کمبود آنها را جبران کنید. چنانچه در حین غذا خوردن نیز مطالعه می کنید، بکوشید از غذاهای آماده سالم و مغذی استفاده کنید. یک تا 2ساعت پیش از رفتن به جلسه امتحان یک غذای کربوهیدرات دار کامل بخورید تا از افت قند خون در طول جلسه جلوگیری شود.
تحرك داشته باشید...
با نزدیک تر شدن روز امتحان ، حبس کردن خود در اتاق یا تکان نخوردن از کتابخانه برای ساعات طولانی روش آسانی برای مطالعه است ؛ اما وقتی ما برای ساعات طولانی هیچ تحرکی نداریم مغز ما نیز دچار رخوت و سکون می شود. اگر می خواهید تمام آن چیزی را که می خوانید به یاد بسپارید، حتما ورزش حتی به اندازه بسیار کم ، مانند قدم زدن به مدت چند دقیقه را فراموش نکنید. چنانچه در طول مطالعه علایم استرس را در وجودتان حس کردید، بکوشید تمرین های ورزشی سنگین تری را انجام دهید تا انرژی های منفی به این ترتیب دفع شوند.
تمرین های آرامش بخش را فراموش نکنید...
روشهای آرامش بخش (ریلکسیشن ) متفاوتی وجود دارند که می توانید با توجه به شرایط و علایق خود از آنها کمک بگیرید. مدیتیشن ، گوش دادن به موسیقی ملایم ، یوگا، تائی چی ، حمام آب داغ یا آب سرد، یادداشت و خاطره نویسی و قدم زدن در پارک یا محیطهای باز و سبز طبیعت از جمله روشهایی هستند که می توانند استفاده شوند.
شروع آرامش با نفس کشیدن...
هم پیش از امتحان و هم در طول امتحان ، اکسیژن یار و یاور شماست.
نفس عمیق کشیدن روش آرامش بخشی است که می توانید پیش از امتحان و همچنین در طول جلسه به طور مداوم از آن استفاده کنید. وقتی تحت فشار هستید، به صورت طبیعی تنفس شما سریع تر و درنتیجه سطحی تر می شود. اجازه ندهید چنین اتفاقی بیفتد. بکوشید نفسهایتان آرام تر و عمیق تر شود. با این کار شاهد پایان فشار و شروع آرامشی در وجود خود خواهید بود و ذهنتان با انجام این کار شفاف و آرام تر خواهد شد.
 
با دوستان خود قبل از شروع امتحان راجع به امتحان صحبت نكنيد چرا كه آنها هم چون شما اضطراب دارند و اضطراب مى تواند مسرى باشد!!!
لباس مناسب بپوشيد. اگر از وضعيت سالن امتحان خبر داريد، لباس مناسب با شرايط آب و هوايى سالن بپوشيد .


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        18:6 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
ارزش تغذیه ای ماست

ارزش تغذیه ای ماست

biomast.jpg  برخی از مهم ترین شواهد موجود در ارتباط با مصرف ماست و ...

گونه های باکتری "لاکتیک اسید" مورد استفاده برای فرآیند تخمیر شیر و اثرات ارزشمند درمانی و سلامت آنها را به خصوص در ارتباط با عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از بیماری ها از نظر خواهیم گذراند.
ارزش تغذیه ای ماست

ترکیب مواد مغذی ماست همان ترکیب مواد مغذی شیر است که تحت تاثیر نوع و مدت تخمیر و نوع میکروب های به کار رفته کمی تغییر یافته است.
ویتامین های گروه B

اصولا فرآیند تخمیر باعث کاهش ویتامین های شیر در مقایسه با املاح آن می شود، زیرا ویتامین ها نسبت به تغییر عوامل محیطی بسیار حساس تر از املاح هستند.

مهم ترین عوامل موثر حین تخمیر که منجر به کاهش ویتامین ها می شوند، شامل: حرارت و پاستوریزاسیون، اولترافیلتراسیون، هم زدن و شرایط اکسیداتیو هستند. به علاوه نوع کشت میکروبی به کار رفته برای تخمیر نیز بر کاهش مقدار ویتامین های شیر مؤثر است.

گونه های باکتری "لاکتیک اسید" برای رشد و تکثیر به ویتامین های گروه B نیاز دارند که مهم ترین آنها B12 است. برخی از گونه ها نیز قادر به سنتز B12 هستند. بنابراین، انتخاب دقیق گونه های باکتری به کار رفته برای تخمیر می تواند عامل مهمی در جهت پیشگیری از کاهش قابل توجه B12 در محصول نهایی باشد.

لاکتوز

لبنیات تنها منبع تامین کننده قند لاکتوز هستند. پیش از انجام تخمیر، مقدار لاکتوز در شیر تقریبا 5 درصد است. باکتری "لاکتیک اسید" باعث تبدیل قند لاکتوز به اسید لاکتیک می شوند. لذا خاصیت اسیدی ماست از شیر بیشتر است.

به همین دلیل افرادی که دچار بیماری "عدم تحمل لاکتوز" هستند، ماست را بهتر از شیر تحمل می کنند.
پروتئین

معمولاً، مقدار پروتئین در ماست های کارخانه ای بیشتر از شیر است، زیرا در طی تهیه ماست به منظور ایجاد قوام بیشتر، مقداری شیر خشک بدون چربی نیز به ماست اضافه می شود. این اعتقاد وجود دارد که پروتئین ماست بسیار راحت تر از شیر هضم می شود، زیرا باکتری های تخمیر کننده، مراحل اولیه هضم پروتئین را انجام می دهند.

با افزایش زمان نگهداری ماست، هضم پروتئین آن بیشتر خواهد شد. به هنگام تخمیر شیر هم حرارت و هم تولید اسید منجر به دلمه شدن کازئین شیر می شود. این شرایط قابلیت هضم پروتئین را به شدت افزایش می دهد. بنابراین، پروتئین های ماست در مقایسه با شیر از کیفیت زیستی بسیار بالایی برخوردار هستند.
چربی ها

چربی های شیر نیز در طی تخمیر دچار تغییر می شوند. نشان داده شده است که غلظت اسید لینولئیک کنژوگه در ماست بیشتر از شیر است. این اسید چرب خاصیت تحریک سیستم ایمنی و ضد سرطانی دارد. در یک مطالعه جدید در مورد سرطان پستان و روده ، اثرات این اسید چرب بر مهار تکثیر سلول های سرطانی مشاهده شده است.
املاح

ماست منبع خوب کلسیم و فسفر است. در واقع ماست، شیر، پنیر و سایر فرآورده های لبنی فراهم کننده بخش اصلی نیاز به کلسیم در رژیم غذایی روزانه ما هستند.

به دلیل اسیدیته بیشتر ماست، کلسیم و منیزیم آن بسیار راحت تر از شیر جذب می شوند. بنابراین برای زنان در سنین یائسگی که بسیار در معرض خطر اختلالات استخوانی و پوکی استخوان هستند، ماست و سایر لبنیات منبع غذایی بسیار مهم برای کلسیم هستند. همچنین، اسیدیته بالای ماست باعث خواهد شد اثر فیتات در کاهش جذب کلسیم و سایر عناصر دو ظرفیتی نیز کم شود.
مکانیسم های ارائه شده در مورد مزایای بالقوه ماست بر عملکرد روده

ترکیب میکروبی روده

لاکتوباسیل ها یکی از میکروب های موجود در ترکیب میکروبی روده کوچک و بزرگ هستند. توانایی پیشگیری از رشد باکتری های بیماری زا در روده از مهم ترین خواص لاکتوباسیلوس هاست. اما برای اینکه لاکتوباسیلوس ها توانایی پیشگیری از رشد باکتری های بیماری زا را داشته باشند، بایستی توانایی سازگاری با محیط روده میزبان را پیدا کنند و بتوانند در دستگاه گوارش برای مدت طولانی زنده بمانند.

بقای باکتری "لاکتیک اسید"  تحت تاثیر اسیدیته معده، تماس با آنزیم های گوارشی و نمک های صفراوی است. از طرفی گونه های مختلف باکتری "لاکتیک اسید" از توانایی متفاوتی برای بقا در محیط دستگاه گوارش برخوردار هستند.

پاسخ های ایمونولوژیک روده

بافت لنفوئید بخش مخاطی دستگاه گوارش، اولین خط دفاعی در برابر میکروب های بیماری زای خورده شده محسوب می شود. مطالعات نشان داده اند که باکتری "لاکتیک اسید" منجر به ارتقای عملکرد ایمونولوژیک بافت لنفوئید دستگاه گوارش می شوند. ایجاد اسیدیته پایین، تولید اسیدهای ارگانیک، دی اکسید کربن، پراکسید هیدروژن (به عنوان عامل کشنده باکتری ها)، اتانول، مصرف مواد مغذی و رقابت برای فضای فیزیکی توسط این باکتری ها، از عوامل موثر در این رابطه هستند. همچنین، مطالعات نشان داده اند که مصرف خوراکی باکتری "لاکتیک اسید" از طریق ماست، موجب افزایش ترشح ایمونوگلوبولین A و افزایش تعداد سلول های ترشح کننده آن در روده کوچک موش شده است که این ویژگی نیز وابسته به مقدار مصرف بوده است. ایمونوگلوبولین A نقش اساسی در کنترل باکتری های بیماری زا در روده دارد.

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        18:1 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
نکاتی در مورد شیر و فرآورده های لبنی

نکاتی در مورد شیر و فرآورده های لبنی

 

 

  مواد غذایی این گروه :
شامل شیر ، ماست ، پنیر، کشک و بستنی
میزان توصیه شده روزانه از مواد غذایی گروه شیر و لبنیات به تفکیک گروههای سنی :  
1-      کودکان پیش دبستانی 3-2 واحد
2-     کودکان دبستانی 3-2 واحد
3-      نوجوانان سن بلوغ 4-3 واحد
4-     بزرگسالان 3-2 واحد
5-     زنان باردارو شیر ده 4-3واحد
6-     سالمندان 3-2 واحد  
  یک واحد از گروه شیر و لبنیات شامل :
یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا یک لیوان کشک یا نصف لیوان بستنی یا 45 تا 60 گرم پنیر می باشد .به طور کلی همه اقشار جامعه در هر سنی که باشند به شیر و فرآورده های آن نیاز دارند ولی میزان نیاز روزانه برای گروههای مختلف سنی متفاوت است . به طوریکه کودکان و نوجوانان به دلیل اینکه در مرحله رشد سریع قراردارند برای رشد استخوانها و ساخت بافتهای جدید به شیر و فرآورده های لبنی بیشتری نیاز دارند .
زنان باردار وشیرده نیز به دلیل رشد جنین و شیردهی به شیر و فرآورده های لبنی بیشتری نیاز دارند .
  عوارض ناشی از عدم مصرف شیر و فرآورده های آن :
مهمترین عوارض ناشی از عدم مصرف شیر و جایگزین های آن کمبود کلسیم می باشد .به طوریکه کمبود کلسیم باعث می شود افراد در سنین بالاترمبتلا به پوکی و درد استخوان  شوند ودر افرادی که در مرحله رشد قراردارند مانند کودکان کمبود کلسیم باعث تأخیررشد آنان خواهد شد .

 

 


 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        18:0 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
کدام نوع شیر برای شما مناسب تر است ؟

 
 
کدام نوع شیر برای شما مناسب تر است ؟
 
از این چهار گونه مختلف شیر، کدام یک برای شما مناسب است؟ و به چه دلیل ؟
منافع
شیر برای سلامتی
1-
شیر معمولی ( گاو )
پس از دوشیدن این
شیر از گاو، پاستوریزه می شود ( یعنی گرم می شود و سپس به آرامی سرد می شود) تا باکتری های موجود در آن مانند اکولای، سالمونلا و لیستریا از بین بروند. این نوع شیر یک منبع عالی پروتئین، کلسیم و ویتامین های k و d است . تانیا زوکربروت، یک متخصص رژیم می گوید: شیر بدون چربی(اسکیم) یکی از بهترین انتخاب ها است. او ادامه می دهد" از نظر مواد مغذی، شیر بدون چربی مشابه شیر کامل است به جز اینکه دارای چربی اشباع نیست و کمی کلسیم بیشتری دارد. اگر شیر بدون چربی به نظرتان زیادی آبکی می آید، از شیر بدون چربی تقویت شده(enhanced skim) استفاده کنید که بافت غنی تری دارد.
خوب است بدانید که:
مصرف زیاد شیر( یا شیر بدون چربی) به شما در جلوگیری از ازدیاد وزن کمک می کند. مطالعات جدید نشان می دهند که کمبود کلسیم می تواند سبب آزاد شدن هورمونهای مشخصی بشود که مسئول افزایش ذخیره چربی در بدن هستند.
2-
شیر آلی(ارگانیک)
شیر آلی اصطلاحا شیری است که از گاوهای تغذیه شده با غذاهای طبیعی و یا اینکه از گاوهایی که آزادانه در محیط طبیعی برای چرا رها می شوند، به دست می آید. به این گاوها هیچ نوع هورمون رشد مصنوعی برای افزایش میزان شیرشان داده نمی شود و همچنین برای پیشگیری از بیماری ها به آنها هیچ آنتی بیوتیکی تزریق نمی گردد. این شیر هم مثل شیر معمولیپاستوریزه می شود.
اگرچه متخصصان مدعی هستند که از نظر
تغذیه ای، تفاوتی بین شیر ارگانیک و شیر معمولی وجود ندارد، اما در دو مطالعه انجام شده در دانشگاه نیوکاسل انگلیس، نشان داده شده که مقدار اسیدهای چرب مفیدامگا 3 و آنتی اکسیدانها در شیر ارگانیک بیشتر است. البته قیمت این نوع شیر تا دو برابر قیمت شیر معمولی هم می رسد.
خوب است بدانید که : بهترین
شیر ارگانیک، شیری است که در تابستان به دست می آید، و در این هنگام شیر به دست آمده دارای بالاترین سطح اسیدهای چرب کاهنده التهابات است. دلیل این امر این است که در این فصل، گاوها به علفها و شبدر تازه دسترسی بیشتری دارند.
3-
شیر سویا
شیر سویا از دانه های رسیده سویا استخراج می شود، آن را معمولا با آب مخلوط می کنند و برخی مواد شیرین کننده به آن افزوده می شود. شیر سویا به صورت طبیعی دارای چربی اشباع کم است و اساسا کلسترول ندارد. کمی غلیظ تر از شیر گاو است، این شیر برای کسانی که به لبنیات حساسیت دارند یا لاکتوز را تحمل نمی کنند، مناسب و ایمن است.
خوب است بدانید که: به خاطر اینکه
شیر سویا داری منشا گیاهی است، مقدار پروتئین آن به اندازه شیر گاو نیست. شیر سویاطعم دار شده نسبت به انواع طعم دار نشده پروتئین کمتری دارد زیرا در هنگام طعم دار کردن، مقدار پروتئین در هر اونس از این ماده کاسته می شود.
4-
شیربرنج
شیربرنج از مخلوطی از برنج آسیاب شده و آب تهیه می شود و انواع مختلف آن با طعمشکلات، وانیل و خرنوب(میوه یک درخت بومی سواحل مدیترانه) وجود دارد. حساسیت به این نوع شیر از همه انواع دیگر شیر کمتر است، این شیر انتخاب خوبی برای افرادی است که نمی توانند شیر سویا و یا شیر گاو بنوشند. این نوع شیرچربی اشباع و کلسترول ندارد. اما نکته منفی این است که می شود گفت مقدار پروتئین آن ناچیز است.
خوب است بدانید که:
شیربرنج را معمولا در بسته بندی مخصوص عرضه می کنند که تا زمان باز نشدن آن نیازی به قرار دادن آن در یخچال نیست.

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:56 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
باورهای غلط درباره شیر و لبنیات

 

 

 
 
 
باورهای غلط درباره شیر و لبنیات
 

بعضی افراد به دلیل پاره ای باورهای اشتباه که در مورد شیر و فرآورده های آن وجود دارد، از دریافت این مواد مغذی امتناع می کنند. این مقاله بر آن است تا با نگاهی علمی به رفع این باورهای اشتباه کمک کند. شیر و فرآورده های آن از مهم ترین منابع تأمین ده ها مواد مغذی اساسی محسوب می شوند. پروتئین ها، کربوهیدرات ها، ویتامین های a ،b12 و ریبوفلاوین، عناصر معدنیکلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم و روی از جمله این مواد مغذی محسوب می شوند. سه وعده غذایی از فرآورده های لبنی، عموما تأمین کننده کلسیم مورد نیاز بیشتر افراد است. هر وعده برابر با یک لیوان شیر، یا 200 گرم ماست یا 2 برش (40 گرم) پنیر است. حذف فرآورده های لبنی از برنامه غذایی روزانه در واقع محروم کردن خود از بسیاری ویتامین ها و عناصر معدنی اساسی و مورد نیاز برای سلامتی است. بنابراین، با نگاهی تازه به ارزش های غذایی این مواد با ارزش، به حفظ سلامت خود کمک کنید. باور اشتباه اول: «شیر سبب افزایش موکوس می شود.» حقیقت: مطالعات متعدد نشان داده اند که شیر سبب تولید مخاط نمی شود. شاید در بعضی از افراد پس از مصرف شیر، لایه ای نازک به طور موقت در دهان و گلو حس شود که از بافت چربی طبیعی شیر ناشی شده و اغلب با مخاط اشتباه گرفته می شود. این لایه ضرری ندارد و در مدت کوتاهی بر طرف می شود. باور اشتباه دوم: «شیر موجب آسم می شود.» حقیقت: شیر ندرتا می تواند به بروز آسم منجر شود. عوامل اصلی آسم عبارتند از: آلرژن هایی نظیر مایت ها، پولن ها و عفونت ها. هر شخص (حتی اشخاص مبتلا به آسم) باید یک برنامه غذایی متعادل و سالم داشته باشد و توصیه می شود از مواد متنوعی شامل غلات، میوه ها و سبزی ها، مواد لبنی و گوشت ها استفاده گردد. طبق تحقیقات جدید نشان داده اند که فرآورده های لبنی به کاهش خطر علائم آسم کمک می کنند. باور اشتباه سوم: «برای کاهش وزن باید از خوردن فرآورده های لبنی خودداری کرد.» حقیقت: حتی در رژیم های غذایی که به منظور کاهش وزن تنظیم می شود باید فرآورده های لبنی از نوع کم چرب گنجانیده شود تا به رفع نیازهای اساسی غذایی کمک کنند. دریافت کلسیم و سایر مواد مغذی اساسی با حذف شیر و فرآورده های آن به سختی قابل تأمین است. تحقیقات جدید نشانگر نقش مهم فرآورده های لبنی در مدیریت وزن و پیشگیری از اضافه وزن، به ویژه در نواحی شکم است. باور اشتباه چهارم: «در صورت دریافت قرص کلسیم نیازی به استفاده از شیر نیست». حقیقت: شیر عالی کلسیم و پروتئین، کربوهیدرات، ریبوفلاوین، ویتامین b12، ویتامین a، پتاسیم، منیزیم، فسفر و روی است. قرص کلسیم همه این مواد مغذی را نمی تواند تأمین کند. باور اشتباه پنجم: «کودکان زیر دو سال باید شیر کم چرب بخورند.» حقیقت: شیر کم چرب برای کودکان زیر دو سال مناسب نیست؛ زیرا چربی شیر مهم تأمین انرژی و نیز ویتامین های محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری برای این گروه سنی است. با رشد کودکان و استفاده از سایر روغن ها و چربی ها در برنامه غذایی، چربی شیر اهمیت کمتری پیدا می کند. باور اشتباه ششم: «افرادی که از لحاظ هضم لاکتوز مشکل دارند، نباید شیر و فرآورده های آن را مورد استفاده قرار دهند.» حقیقت: حتی در صورت عدم تحمل لاکتوز نباید فرآورده های لبنی از برنامه غذایی حذف شوند. مشاهده شده است که اولا افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز حتی تا دو لیوان شیر را، مشروط به تقسیم در وعده های مختلف، می توانند تحمل کنند، ثانیا پنیر و ماست به خوبی تحمل می شوند (پنیر فاقد لاکتوز است و باکتری های مفیدماست به هضم لاکتوز کمک می کنند). باور اشتباه هفتم: «نوشیدن شیر موجب پیدایش سنگ کلیه می شود.» حقیقت: شیر نقش محافظت کننده در تشکیل سنگ های کلیوی دارد که توسط املاح اگزالات ایجاد می شود. کلسیم شیر با اگزالات غذا پیوند می یابد و آن را برای جذب، نامناسب می سازد. در ضمن در مورد سنگ های کلسیمی نیز ثابت شده که مقدار حد پایین نیاز (یعنی 2 واحد لبنیات در روز) موجب ایجاد یا تشدید سنگ های کلیهکلسیمی نمی شود. با توجه به آنچه گفته شد، این گروه با ارزش غذایی، یعنی شیر و فرآورده های آن، نباید بدون مشورت با پزشک و متخصص تغذیه حذف شوند.


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:55 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
روش های نگهداری شیر

1- پاستوریزه کردن شیر: پاستوریزه کردن شیر عبارت است از گرم کردن شیر تا حدی که میکروب های بیماری زای آن کشته شود. این عمل نمی تواند کیفیت شیری را که بیش ازحد معمول آلوده شده و در حال فاسد شدن است تغییر داده آن را تبدیل به شیر سالم کند. لذا شیری را باید به دستگاه پاستوریزه برد که قبلا با رعایت نکات بهداشتی دوشیده و نگهداری شده باشد.عمل پاستوریزه کردن شیر به دو روش صورت می گیرد: 1- پاستوریزه کردن با حرارت کم تر و مدت زمان زیاد که در این روش شیر را به مدت 30 دقیقه در درجه حرارت 61 تا 65 درجه سانتی گراد گرم نگه می دارند.2- پاستوریزه کردن با حرارت زیاد و مدت زمان کم که در آن شیر را به مدت 15 ثانیه در درجه حرارت 71 تا 73 درجه سانتی گراد گرم نگه می دارند.

پس از حرارت دادن شیر آن را یکباره تا 4 درجه بالای صفر سرد کرده و در داخل ظرفی که کاملا شسته و ضد عفونی شده است می ریزند. شیر پاستوریزه را می توان به مدت 2 الی 3 روز در یخچال نگهداری کرد.

2-استرلیزه کردن شیر: استرلیزه کردن شیر عبارت است از عاری کردن شیر از میکروب های بیماری زا و غیر بیماری زا به طوری که هاگ ها یا اشکال مقاوم میکروبی نیز در آن از بین رفته باشد. عمل استرلیزه کردن شیر به روش های مختلف انجام می شود که عبارتند از: 1- شیر را پس از خرد کردن چربی آن به مدت 15 الی 20 دقیقه در درجه حرارت 110 تا 115 درجه سانتی گراد قرار می دهند پس از آن بلافاصله شیر را سرد می کنند. 2-  شیر را در درجه حرارت بسیار زیاد ( 135 تا 150 درجه سانتی گراد) به مدت 10 الی 15 ثانیه حرارت داده سپس سرد می کنند.

مدت نگهداری شیر استرلیزه شده چندین برابر شیر پاستوریزه شده است و این نوع شیر را می توان برای مدتی خارج از یخچال نیز نگهداری کرد.

 

ضمنا منظور از هموژنیزه کردن شیر خرد کردن چربی آن به اجزای بسیار ریز و کوچک است به طوری که چربی در سطح شیر جمع نشود برای هموژنیزه کردن شیر آن را 60 تا 75 درجه سانتی گراد حرارت داده و تحت فشار بسیار زیاد از منفذ تنگی عبور می دهند تا ذرات چربی آن خرد شود. لازم به یادآوری است که قبل از هموژنیزه کردن شیر آن را پاستوریزه می کنند.


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        17:49 - یک شنبه 18 دی 1390برچسب:,        بازديد :              
نشاسته

 

نگاه کلی

نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از

کربوهیدرات‌ها و غیر قابل

انحلال در

آب است. از آن برای

تولید چسب و

کاغذ و در

صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ

بیوشیمی نشاسته از دو نوع

پلیمر کربوهیدرات به نام

آمیلاز و

آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این

پلی‌ساکاریدها واحدهای

گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 را می‌دهند. روی هم رفته ساختار آمیلوپکتین به سادگی سایز زنجیرهای پلی‌ساکاریدی نیست. در این پلی‌ساکارید دو واحد گلوکز از طریق پیوندهای 1 و 6 آلفا به یکدیگر متصل شده و تشکیل شاخه‌های فرعی را می‌دهند.

 

ساختار نشاسته

از لحاظ ساختاری نشاسته یک ترکیب خوشه‌ای از لیمرهای خطی است که در آن پیوندهای زنجیری آلفا 1 و 4 ستونی از واحدهای گلوکز و شاخه‌های فرعی با پیوند آلفا 1 و 6 را تشکیل داده‌اند. نشاسته در

ملکول بعنوان

انرژی ذخیره می‌شود. در

گیاهان ، نشاسته در

اندام سلولی ویژه به نام

آمیلوپلاست ذخیره می‌شود.

 

منابع نشاسته

نشاسته در اغلب

میوه‌ها ،

دانه‌ها ،

غلات و

غده‌های گیاهی ، (

سیب زمینی) یافت می‌شود. 4 منبع عمده نشاسته عبارتند از:

ذرت ، سیب زمینی ،

گندم و

برنج.

 

کاربرد

نشاسته برای

تولید چسب و

کاغذ و برای آهار زدن برخی پارچه‌ها استفاده می‌شود. همچنین در

آشپزی و برای تهیه برخی از غذاها و شیرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در قرن 19 و اوایل قرن بیستم از نشاسته رختشویی (آهار) که از مخلوط نشاسته و آب تشکیل می‌شد برای صاف کردن یقه و سر آستین پیراهن‌های مردانه موقع اتوکشی استفاده می‌کردند.

 

نشاسته حیوانی

نشاسته حیوانی

گلیکوژن نام دارد و در

کبد ذخیره می‌شود تا هنگام نیاز بدن به انرژی ، مورد استفاده قرار گیرد و از لحاظ ساختار و سایر خواص با نشاسته گیاهی متفاوت است.

 

تست نشاسته

برای دانستن اینکه نمونه‌ای حاوی نشاسته است به آن مقداری محلول

ید (یدید پتاسیم در آب) اضافه می‌کنند در صورت وجود نشاسته در ترکیب ، رنگ زرد محلول ید به آبی تیره تغییر می کند.

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:41 - شنبه 26 آذر 1390برچسب:,        بازديد :              
گلوکز



تصویر
ساختمان گلوکز

منابع گلوکز

گلوکز که در طبیعت به حالت آزاد و یا در ترکیب یافت می‌شود، نه تنها متداولترین قند است، بلکه فراوان‌ترین ترکیب شیمیایی طبیعت نیز محسوب می‌شود. گلوکز در حالت آزاد در اکثر گیاهان عالی‌تر ملاحظه می‌گردد. این قند ، همراه با D- فروکتوز در غلظتهای قابل ملاحظه در انگور ، انجیر و سایر میوه‌های شیرین و در عسل وجود دارد. همچنین در غلظتهای کمتر ، می‌توان آن را در خون و در لنف ملاحظه نمود.

سلولز ، نشاسته و گلیکوژن ، تماما از واحدهای گلوکز تشکیل شده‌اند. همچنین گلوکز بزرگترین جزء ساختمانی بسیاری از الیگوساریدها بویژه ساکاروز و بسیاری از گلیکوزیدها را تشکیل می‌دهد. این قند را می‌توان بروش تجارتی از هیدرولیز نشاسته ذرت به توسط یک اسید معدنی رقیق تهیه کرد. گلوکز تجاری حاصله ، در حد زیادی در کارخانجات شیرینی و مربا و الکل و کمپوت سازی مورد استفاده واقع می‌شود.

 


 

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:34 - شنبه 26 آذر 1390برچسب:,        بازديد :              
ساکارز



تصویر
واکنش تشکیل ساکارز از گلوکز و فروکتوز

دید کلی ساکارز ، قند معمولی ، یکی از مواد شیمیایی طبیعی است که بدون تغییر مصرف می‌شود. (آب و NaCl ، مثالهای دیگری هستند.)

 

 

استخراج ساکارز

مصرف سالانه ساکارز در آمریکا ، در حدود 45 کیلوگرم برای هر نفر است. ساکارز از نیشکر و چغندرقند استخراج می‌شود و فراوانی طبیعی آن ، بین 14 تا 20 درصد است. ساکارز در بسیاری از گیاهان دیگر با غلظت کمتر نیز یافت می‌شود. تولید جهانی ساکارز در حدود 70 تریلیون کیلوگرم در سال است و کشورهای هستند (مانند کوبا) که اقتصاد آنها بستگی به قیمت ساکارز دارد.

 

 

ساختمان ساکارز

ساکارز یک ترکیب دی‌ساکارید متشکل از دو واحد گلوکز و فروکتوز است. ساختمان ساکارز از رفتار شیمیایی در هیدرولیز اسیدی و تبدیل آن به گلوکز و فروکتوز مشخص می‌شود. ساکارز یک قند غیر کاهنده است، تشکیل اوسازون نمی‌دهد و موتاروتاسیون در آن صورت نمی‌گیرد. این پدیده ها مشخص می‌کند که دو واحد منوساکارید توسط یک پُل استالی از طریق کربن‌های آنومری به هم متصل شده‌اند. لذا دو عامل همی استالی حلقوی یکدیگر را محافظت می‌کنند. پراش اشعه X این فرضیه را تایید می‌کند.


تصویر
ساختمان ساکارز


 

 

ایزومری در ساختار ساکارز

ساکارز ، دی‌ساکاریدی است که در آن ، فرم D-α- گلوکوپیرانوزی گلوکز به D-β- فروکتوز فورانوز متصل شده است. دو ساختمان ایزومری از ساکارز وجود دارد که از چرخش در ساختار ساکارز حاصل می‌شود. ساکارز ، دارای چرخش مخصوص 66,5+ است. واکنش محلول آبکی اسید با آن ، چرخش مخصوص را کاهش می‌دهد تا به 20,0- درجه سانتی‌گراد برسد. همین اثر با آنزیم انورتاز مشاهده می‌شود.

این پدیده به انورسیون (معکوس شدن) ساکارز شناخته شده و مکانیسم آن وابسته به موتاروتاسیون منوساکاریدها است. این پدیده ، شامل سه واکنش جداگانه می‌شود. هیدرولیز دی‌ساکارید به منوساکاریدهای D-α- گلوکز پیرانوز و D-β- فروکتوز فورانوز ، موتاروتاسیون D-α- گلوکوپیرانوزید به مخلوط در حال تعادل با فرم β وموتاروتاسیون D-β- فروکتوز فورانوز به فرم کمی پایدار D-β- فروکتوز پیرانوز.

به دلیل اینکه چرخش مخصوص فروکتوز 92- درجه سانتی‌گراد و مقدار آن برای گلوکز 52,7 درجه سانتی‌گراد است، در نتیجه مخلوط دارای چرخش نهایی منفی است که از مقدار اصلی محلول ساکارز معکوس شده است.

 

 

اتصال اجزای ساکارز

ساکارز دارای یک پیوند استالی بین کربن‌های آنومری در دو جزء قندی است. بطور کلی ، استالها ، اجزای قندهای پیچیده را به هم متصل می‌کنند.

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:32 - شنبه 26 آذر 1390برچسب:,        بازديد :              
فال حافظ

فال حافظ  

ابتدا نيت كنيد
سپس براي شادي روح حضرت حافظ يك صلوات بفرستيد
حالا بروی عکس زیر کلیک کنید.

ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی!
تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می دهم
که هر چه صلاح و مصلحت می بینی برایم آشکار و
آرزوی مرا براورده سازی.

براي گرفتن فال خود اينجا را كليك كنيد

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        10:10 - چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:,        بازديد :              
کتاب
شما ميتوانيد اين ماهنامه را بر روي تمامي گوشي هاي تلفن همراه كه قابليت پشتيباني از سيستم عامل جاوا را داشته باشند نظير نوکيا، سوني اريکسون، سامسونگ و ... اجرا و مشاهده کنيد.

 
 
وب سایت فارسی زبان برای دانلود ها | www.4downloads.ir

برخی از عناوین شماره ششم :
- پرونده ويژه (پرونده ي کاملي راجع به ميراث جهاني پاسارگاد)
- رمضان نامه (شامل ادعيه و توصيه ها و مطالبي که قبل از شروع ماه مبارک بايد بدانيد)
- لبخند (شامل چندين مطلب طنز)
- داستان (شامل يک داستان زيبا از اميرحسن چهل تن، يک داستان کهن پارسي و چندين داستانک)
- پاپ کورن (شامل چندين مطلب جالب)
- دل نوشته (شامل چندين مطلب عاشقانه و عارفانه)
- دنياي عجيب (چند مطلب خواندني در مورد مسايل ماوراطبيعه)
- کاميابي (چند مطلب خواندني براي يک زندگي زيبا تر)
- رولت روسي (شامل چند نوشته ي اجتماعي)
- عکس ماه (يک عکس جالب و نقد آن عکس)
- دنياي فناوري اطلاعات (شامل چندين خبر جديد از دنياي IT‏‏)
- معرفي فيلم (معرفي يک فيلم جديد)
- پيشنهاد ماه (يک منوي پيشنهادي براي ديدن يک فيلم، گوش دادن به يک آلبوم موسيقي، خواندن يک کتاب، مشاهده يک سايت و معرفي يک بازي کامپيوتري)
- و چندين مطلب خواندني ديگر ...

لینک های دانلود

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        8:21 - چهار شنبه 2 آذر 1390برچسب:,        بازديد :              
دانلود کتاب بسیار جالب و پر محتوا EbooK Magic نسخه آبان ماه

 

دانلود کتاب بسیار جالب و پر محتوا EbooK Magic نسخه آبان ماه


 
دانلود کتاب بسیار جالب و پر محتوا EbooK Magic نسخه آبان ماه
در این پست وب سایت
میهن دانلود نسخه ی جدیدی از یک کتاب بسیار جالب را برایتان آماده کرده ایم که قطعآ اکثر شما آنرا میشناسید و منتظر انشار نسخه جدید آن بودید. بلاخره نسخه آبان ماه کتاب بسیار جالب و شگفت انگیز EbooK Magic منتشر شد. کتابی که هر ماه نسخه ی جدید آن مخصوص گوشی های موبایل منتشر می شود. اگر نسخه های قبلی این کتاب را خوانده باشید حتمآ می دانید که شامل چه بخش هایی است و اگر هم برای اولین بار است که با این کتاب مفید آشنا می شوید در زیر توضیحات کاملی در رابطه با بخش های مختلف آن قرار گرفته است. نسخه آبان ماه شامل بخش های زیر می باشد:
رویدادهای این ماه:
- شهادت امام محمد تقي (ع)
- سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)
- شهادت محمدحسین فهمیده و روز نوجوان
- شهادت حضرت امام محمد باقر (ع)
- عید سعید قربان
- جشن ولایت علی (ع) (عید غدیر خم)
اشعار:
- 10 شعر فوق العاده  برای این ماه
موبايل:
- پيشواز (همراه اول و ايرانسل)
- كدها و ترفندها (بخش جديد)
بخش جالبه اگه بخونید!
- صلوات
- پــــ نــــ پـــــ (طنز)
- دل نوشته ها
- سن زمين!
- آيين عشق
- و ...
پیامک ها:
- پیامک های ارسالی شما
- عاشقانه
- فلسفی و عرفانی
- طنز و سرکاری
- انگلیسی همراه با ترجمه (اقيانوس عشق)
- متفرقه
دانستنی ها:
- چرا ايران افتخار آميز است!
بخش جالب به سوی شاد زیستن:
- پزشک همراه (6 علائم سرطان و چگونه سرفه را متوقف كنيم)
- و ...
داستان و رمان:
- داستان های ارسالی شما (4 داستان زیبا)
- داستان های کوتاه و پندآموز (10 داستان)
- داستان سريالي (تاج سروري)
- رمان (عادت مي كنيم)
سخنان بزرگان و ضرب المثل ها و معرفی بزرگان:
- وقتی هیچ مشکلی سر راهم نبود می فهمم که راهمو اشتباه رفتم (دكتر شريعتي)
همچنین این کتاب بر روي تمامي
گوشي هاي تلفن همراه كه قابليت پشتيباني از سیستم عامل جاوا را داشته باشند نظیر نوکیا، سونی اریکسون، سامسونگ و ... قابل اجرا ميباشد.
جهت دانلود این کتاب به ادامه مطلب مراجعه فرمایید ...

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        8:57 - چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
دانلود رمان تنها با تو ( کتابچه ) book


نام کتاب :     تنها با تو

موضوع   :     رمان

نویسنده :     مریم جعفری

نوع کتاب:     کتابچه

حجم     :     784 KB

توضیحات:

داستان زندگی عاطفه و نرگس دو دوست قدیمی که نرگس بخاطر تامین مخارج معالجه ی مادرش مجبور به ازدواج اجباری با پسرعموی پولدار و بیسوادش میشه و در این بین برای ماه عسل عازم شمال میشن و نرگس از عاطفه میخواهد که همراهیشون کنه.. در آنجا نرگس کم کم به عشق خالص جهانگیر پسرعمویش پی میبرد و به او علاقمند میشه و عاطفه هم بطور اتفاقی با نادر و نامزدش آشنا میشود اما نادر که دل خوشی از نامزدش ندارد کم کم شیفته ی سادگی و ملاحت عاطفه میشود و از او درخواست ازدواج میکند اما….

.

download

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        8:53 - چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
مجموعه ای از کتابهای روانشناسی

مجموعه اي از کتاب هاي الکترونيکي با موضوع روانشناسي
- 120 قانون موفقيت - برايان تريسي
- روانشناسي
- چگونه شخصيت سالم تر بسازيم - دكتر وين.و.داير
- روانشناسي شخصيت
- تله پاتي و هيپنوتيزم
- حفظ و تقويت حافظه
- اعتماد به نفس ، عزت نفس و مثبت انديشي

 

آريا موبايل | Ariamobile.Net


  دانلود کتاب هاي روانشناسي   حجم فايل : 1.22 مگابايت

     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        8:47 - چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
کتاب های روانشناسی برای موبایل

مديريت زمان                 دكتر لوويس                     دانلود
قورباغه را قورت بده        برایان تریسی                   
دانلود
حکایت دولت فرزانگی       مارک فیشر                     
دانلود
چه كسي پنير مرا جابجا كرد ؟        امير صالحي مقدم      
دانلود


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        8:37 - چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
اگر ماهی نمی‌ خورید لااقل گردو بخورید


یعنی مصرف ماهی آزاد ارجحیت دارد؟

نه همیشه! در یک شرایطی توصیه می ‌شود از ماهی‌ های پرورشی به جای ماهی‌ های آزاد استفاده شود؛ مثلا در دوران بارداری همیشه این دغدغه ذهنی وجود دارد که ماهی ‌های آزاد می ‌توانند آلوده به جیوه باشند. جیوه در قسمت‌ های چرب ماهی مثل زیر پوست، گوشت و کبد آن ذخیره می ‌شود و از آن جا که جیوه برای جنین بسیار سمی ‌است و عوارض عصبی به دنبال دارد، بهتر است افراد در دوران بارداری از ماهی ‌های پرورشی مثل قزل‌آلا استفاده کنند.

احتمالا تفاوت‌ هایی هم بین ماهی‌ های رودخانه ‌ای و دریایی وجود دارد؛ این ‌طور نیست؟


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:37 - شنبه 21 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
مضرات مصرف زياد شكر و مزایای مصرف شکر استویا

 مقالات تخصصی صنعت غذا 



ماده کريستالي سفيد رنگي که بعنوان شکر مي شناسيم، يک ماده مصنوعي و فرآيند شده است که اغلب از نيشکر يا چغندر قند بدست مي آيد. قند موجود در نيشکر و چغندر قند بعد از جداسازي تمام املاح، ويتامين ها، پروتئين، آنزيم و ساير مواد مغذي مفيد، درکارخانه تصفيه شده و به ساکاروز خالص تبديل مي شود.
چيزي که بعد از فرآيند باقي مي ماند، ماده مصنوعي غليظ شده اي است که استفاده از آن فايده اي براي بدن ندارد. 

شکر يک ماده ي اعتياد آور است

بقیه در ادامه مطلب....
     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        13:32 - شنبه 21 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              
سالمونلازیس

    

عفونت سالمونلا عفونت عمومي بدن در اثر باکتری  از خانواده سالمونلا است . اين باكتري معمولاً لوله گوارش و دستگاه لنفاوي را درگير مي سازد. عفونت نسبتاً خفيف سالمونلا ممكن است با گاستروآنتريت ساده اشتباه گرفته شود. عفونت هاي سالمونلا بيشتر افراد بالاي 70 يا زير 20 سال را مبتلا مي سازند (بيشترين شيوع در شيرخواران زير يك سال است )

 

       

                          


     نويسنده : سامی        دسته : <-PostCategory->        11:2 - پنج شنبه 19 آبان 1390برچسب:,        بازديد :              

لينک دوستان

لينک هاي روزانه

امكانات وبلاگ
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 16
بازدید ماه : 175
بازدید کل : 198435
تعداد مطالب : 155
تعداد نظرات : 50
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


شروع کد تغییر شکل موس -->