به وبلاگ کلوب بچه های دانشگاه بعثت شیراز خوش آمديد ...
قالب اين وبلاگ با به روزترين امكانات توسط جديترين مرجع قالب ، قالب سبز ساخته شده .
اميد است از وبلاگ من حداكثر استفاده را بريد .
با تشكر مدير : کلوب بچه های دانشگاه بعثت شیراز
اگر مخلوط آلدئیدها و یا کتونهای متفاوت و یا هر دوی آنها در محیط حضور داشته باشند، منجر به تولید محصولات تراکمی متنوع میشود. در مورد کتونهای دارای دو گروه متیلن یا در حالت خاص دو گروه متیل مثل استون اگر نسبت مولی بنزآلدئید به استون به صورت 2 به 1 باشد دی بنزال استون به جای بنزال استون تشکیل میشود.
بیماری تب مالت یا بروسلوز (brucellosis) یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام (Zoonosis) است. عوامل شناختهشده بیماری، طیف وسیعی از پستانداران اهلی و وحشی را مبتلا میسازد. این بیماری به علت ایجاد سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی و نازایی دامهای مبتلا و همچنین به علت ابتلای انسان به بیماری تب مالت، همواره از ابعاد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار میگیرد. تب مالت یک عفونت باکتریایی است که از گاو، خوک، گوسفند یا بز آلوده و عفونی به انسان منتقل میشود. این بیماری از انسان به انسان سرایت نمیکند. این عفونت باکتریایی اعضای خونساز بدن، از جمله مغز استخوان، غدد لنفاوی، کبد و طحال را درگیر میکند. بیماری در مردان بزرگسال ۲۰ تا ۶۰ ساله شایعتر است. دوره پنهان بیماری ممکن است چندین روز یا حتی چند ماه ادامه یابد. بیماری به صورت حاد و یا مزمن بروز میکند. بنابراین تب مالت یک بیماری عفونی است که همچون سایر بیماریهای عفونی با بهداشت فردی و اجتماعی ارتباط تنگاتنگ دارد. بسیاری از مبتلایان به تب مالت در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی دچار این بیماری شدهاند. مصرف غیربهداشتی فرآوردههای شیر و گوشت و حیوانات آلوده یکی از مهمترین علل ایجاد و شیوع بیماری است. همچنین عدم جداسازی محل نگهداری دام از محل سکونت دامداران عامل دیگری در ابتلا و انتشار بیماری است.
مرداد ۲۵م, ۱۳۹۰ | No Comments | Posted in محیط کشت
هدف از انجام این آزمایش ، مشخص کردن آلوده بودن یا نبودن ماده غذایی است. این آزمایش در کارخانه های صنایع غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا با اشتباه در این قسمت می توانیم سبب ایجاد بیماری در مصرف کننده و یا ضرر مالی شویم.
در واقع ما با اندازه گیری میزان میکروب های موجود در آن ماده غذایی خاص و گزارش آن سلامت یک ماده غذایی را تایید و یا رد می کنیم.
هدف آزمایش: رقیق سازی نمونه ها برای کاهش بار میکروبی و شمارش بهتر میکروب ها
به نام خدایی که عاشقم فرمود از برای علم
مقدمه:
آماده سازی نمونه و تهیه رقت های مختلف
گزارش کار: عمل رقت در مقیاس 4-10 به وسیله ی سه نمونه ی شیر، نوشابه، کیک
در این آزمایش سه نمونه ی شیر، نوشابه و کیک در اختیار گروه ها قرار گرفته و نمونه ی شیر برای این گروه تعیین شده است. در فرایند رقت سازی نمونه ها، باید نمونه ها آماده شوند (همگن شوند) که این عمل در نمونه های جامد با پودر کردن و در نمونه های مایع با تکان دادن و به لرزش در آوردن نمونه انجام می شود.
نمونه ی شیر نیز به عنوان مایع تکان داده شده تا همگن شود (در نمونه ی نوشابه برای از بین بردن گاز موجود در آن، مقداری از نمونه را در لوله ی آزمایش قرار داده و بوسیله ی دستگاه شیکر، گاز آن را خارج می کنیم. نمونه ی کیک نیز باید بوسیله ی هاون کوبیده شود).
·قابل توجه است که باید عمل رقیق سازی در محیطی استریل انجام شود و قبل از انجام آزمایش محیط و ابزار را بوسیله ی الکل استریل کرد. این آزمایش نیز باید در کنار شعله انجام شود.
حال ارلنی برداشته و در آن 10 میلی لیتر از نمونه ی شیر را قرار داده و سپس 90 میلی لیتر آب مقطر که به عنوان یک مایع رقیق کننده است به آن اضافه می شود (اندازه گیری آب مقطر به وسیله ی استوانه ی مدرج و نمونه ی مایع بوسیله پیپت و پوار با توجه به سطح برداشت و نمونه ی جامد به وسیله ترازو انجام می شود). سپس نمونه و آب مقطر را تکان داده تا ترکیب شود (پس از ترکیب کردن نمونه ی جامد با آب مقطر ابتدا باید صبر کرد تا مواد جامد و پودری رسوب کند و سپس از قسمت شفاف نمونه استفاده کرد) حال نمونه ی رقت 1-10 را آماده کرده ایم.
حال به وسیله ی پیپت و پوار 1 میلی لیتر از نمونه و 9 میلی لیتر آب مقطر را برداشته و در یک لوله ی آزمایش قرار می دهیم و تکان می دهیم که رقت 2-10 را تهیه کرده ایم. حال از رقت حاضر طبق روش قبل رقت 3-10 و از رقت جدید، رقت 4-10را تهیه می کنیم. ادامه این روند رقت های بعدی را نیز بدست می دهد.
نتیجه:
در عمل رقیق سازی زمانی که نمونه ی رقت شده را بر روی پلیت کشت می دهیم، پس از عمل کشت و نمایان شدن کلونی ها، تعداد باکتری های نمونه اصلی را اندازه گیری می کنیم که با روش زیر محاسبه می شود:
عکس رقتx تعداد باکتری های موجود در رقت مورد آزمایش = تعداد باکتری های نمونه اصلی
مثال: اگر 3 کلونی بر روی پلیت نمایان شود، تعداد باکتری ها در رقت 4-10 برابر است با 410x3 می باشد.
هدف آزمایش : تهیه ی محلول با غلظت مشخص توسط نمونه ی جامد و مایع
محلول سازی :
محلول سازی یکی از متداولترین و در عین حال دقیق ترین کارهایی است که در آزمایشگاه انجام میشود. محلول سازی به معنای ساختن محلول مورد نظر و لازم از محلولهای استاندارد میباشد.
محلولی را استاندارد می گویند که در آن ، رابطه بین مقادیر ماده حلشده و محلول یا رابطه بین مقدار ماده حلشده و حلال بنحوی معلوم باشد. با معلوم بودن مقدار ماده حلشونده و مقدار حلال تشکیل دهنده محلول ، غلظت محلول مشخص میگردد. بسیاری از واکنشها در حالت محلول انجام میشوند و محاسبههای کمی برای اینگونه واکنشها بر مبنای غلظت آنها صورت میگیرد. برای بیان غلظت ، روشهای گوناگونی وجود دارد و محلولهای استاندارد را براساس غلظت بیان میکند.
هفت مزیت رفتن به سفرهای تفریحی که شاید از یاد برده باشید!
سفر آزموده کند مرد را هم از دل براند غم و درد را زگیتی بد و نیک بنمایدش و ز آن گنج دانش بیفزایدش
سفر، در لغت به معنای قطع مسافت و راهی که از مکانی به مکانی دور طی می شود یا بیرون آمدن از شهر خود و به شهر دیگر رفتن آمده است.
سفر، انسان را با سرنوشت و آثار برجای مانده از پیشینیان و فرهنگ و سنن هر کشور آشنا می کند که این آشنایی خود بزرگترین آموزگار بشر است و در واقع، سفر نوعی کنجکاوی و کاووش در آداب و رسوم و فرهنگ ملل مختلف و آشنایی با آن فرهنگ ها می باشد.
سفر و مسافرت حتی اگر برای مدت کوتاهی به طول بیانجامد، نه تنها برای سلامتی بسیار مفید و ارزشمند می باشد بلکه موجب وجد و سرور روح آدمی گردیده که این شادابی و نشاط روح در سلامت جسم نیز بی تاثیر نمی باشد.
[ دانلود فيلم Bad Teacher 2011 اینبار با کيفيت عالی
ژانر : کمدی - عاطفی
کیفیت: BRRip – عالی
فرمت: AVI
حجم: 700mb
امتیاز: 6.1/10
نام فارسی فیلم : معلم بد
بازیگران : Cameron Diaz, Jason Segel and Justin Timberlake
خلاصه داستان : A comedy centered around a foul-mouthed, junior high teacher who, after being dumped by her sugar daddy, begins to woo a colleague — a move that pits her against a well-loved teacher...,....
Release Name : Bad Teacher 2011 BRRip XviD-LTRG MKV AVI
نشانه علاقه و صمیمیتهدیه دادن گل برای هدیه گیرنده احساس خوشایندی را به وجود می آورد که معمولا هدیه دهنده محسوب می گردد و باعث زینت و شادابی محفل
نیز می شود. بهترین استفاده ای که می توان از این هدیه شادی بخش نمودآن است که
گل های مختلف را در معانی متفاوت به عزیزانمان و آن هایی که دوستشان داریم هدیه
بدهیم. این کار موجب می شود تا موجی از شادمانی و احساس صمیمیت و رضایت در
وجود آن ها به حرکت درآید و غم و اندوه و مشکلات را مورد هجوم قرار دهد، علاقه افزایش
می یابد و محبت ها پایدارتر می شود.
گل لطیف است و احساس لطافت را در روح انسان ها دوچندان می کند و رایحه خوش آن
تمام وجود فرد را دگرگون می سازد. اهدای گل نیاز به مناسبت ندارد و بد نیست بعضی
وقت ها شاخه ای گل به همسر، مادر، پدر، خواهر، برادر، فرزند و همکار و آن هایی که
دوستشان داریم هدیه بدهیم. با اهدای گل عواطف و احساسات خود را بیان کنیم و
دیگران را شگفت زده نماییم. دست کم با این کار طراوت، شادابی، خنده و صمیمیت جای
سلام و احوالپرسی روزمره و تکراری مارا خواهد گرفت و در وجود طرف مقابل غوغایی
شگفت انگیز به پا خواهد شد.
فواید و تاثیرات تنهایی در روابط اجتماعی
فکر می کنید چه چیز مُخل لذت در روابط ، خلاقیت ما و آرامش فکر ماست ؟ ممکن است حیرت کنید اما پاسخ آن این است : فقدان تنهایی !
ثابت شده که تنهایی و خلوت کردن با خود یکی از نیاز های مهم بشر در این دنیای پر سر و صدا است . در واقع ، تنهایی به ما فرصت می دهد تا به طریقی بسیار گسترده تر با بقیه ارتباط برقرار کنیم .
ما در اجتماعی زندگی می کنیم که با ستایش استقلال ، از بیگانگی می هراسد . دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم ، دنیای ارتباطات است . جمعیت کره ی زمین از سال ۱۹۵۰ تاکنون دو برابر شده است و شهرنشینی و اقتصاد تازه ی جهانی روابط اجتماعی را متحول کرده است . تلفن های بی سیم و موبایل ، محل کار ما را با همه ی جنبه های زندگی ما مرتبط کرده است : مذهب دیگر نیازمند محیطی آرام و خلوت برای راز و نیاز نیست بلکه در مساجد و کلیسا های بزرگی ایجاد می شود که روابط اجتماعی را توسعه می بخشد . طبق گفته های روزنامه نیویورک تایمز ، ما رو به سوی دنیایی در حرکتیم که " تلفن های همراه ، پیجر ها ، و ابزار های نقل و انتقال اطلاعات ، ما را همیشه در دسترس همدیگر قرار می دهد . " اما از نگاهی دیگر ، می بینیم که کاملاً خارج از دسترس همدیگریم . نیاز به تنهایی و خلوت سازنده فراموش شده است و ما نیز در این فرآیند رو به فراموش شدنیم .
و اکنون بیش از پیش ، نیاز به تنهایی داریم . تنها بودن به ما این امکان را می دهد تا زندگی هایمان را تنظیم و تعدیل کنیم . به ما شکیبایی ، ثبات ، و توانایی برای برآوردن نیازهایمان اهداء می کند . تنهایی میل ما به اکتشاف و کنجکاوی ما برای کشف ناشناخته ها ، فردیت و امید ما به آزادی را دو چندان می کند . اوقات تنهایی سوخت زندگی ما را تامین می کند .
من به عنوان یک روانشناس شاهد فواید بی شمار تنهایی برای انسان بوده ام و میدانم که چطور ارتباطات ما را تقویت میکند . یکی از بیمارانم روزی مطلب بسیار جالب توجهی برایم عنوان کرد و آن این بود که با وجود عشق و علاقه ی بی نظیر و صمیمیت بی اندازه ای که بین آنها وجود دارد ، اما هیچوقت با هم در یک زمان به رختخواب نمی روند یا از خواب برنمی خیزند . و یکی از بهترین لحظات برای او زمانی است که صبح ها تنهای تنها فنجانی قهوه برای خود می ریزد و به خواندن روزنامه مشغول می شود . او با اطمینان بیان می کرد که به هیچ عنوان حاضر نیست این لحظات تنهایی را با سکس بیشتر با همسرش عوض کند . و همین مسئله یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد صمیمیت بین آنها بوده است .
در یک رابطه هر دو طرف نیاز دارند که زمان هایی تنها باشند ، اما با همدیگر بودن هم یکی از نیاز های عمده بشر برای رسیدن به خوشبختی است . خلوت و تنهایی یکی از مهمترین اولویت های طبیعت است : خواب یکی از راه های طبیعی برای تنهایی است . اما با افزایش تعداد کلینیک های بی خوابی و مشکلات مربوط به آن و فروش بسیار زیاد دارو های خواب آور ، حتی این اصلی ترین مفَرِ طبیعی برای تنهایی هم دچار مشکل شده است .
اشتباه ما در این است که تصور می کنیم که تنهایی و دلبستگی به هیچ عنوان با هم سازگاری ندارند . جنبه ی شفا بخشی تنهایی در روانشاناسی امروز از نظر دور نیست و " وقفه " در رابطه یکی از نوعی استراتژی و مکث احساسی به شمار می رود . ادامه دارد.....
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
کلوب بچه های
شیر و
آدرس
shircloob.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.